In teams werken de trainees een jaar binnen een afdeling. Samen met jou selecteren we de beste kandidaten voor de opdracht. Wij faciliteren de training en samen met jou bepalen we de frequentie en inhoud. We co-creëren dus het programma. Een methode waar jullie vaak mee werken? Voorkeur voor bepaalde software? Kom maar op. Dat maakt de leercurve alleen nog maar steiler en daar houden we van.

En nu we het toch over leren hebben: tijdens het traject geven we aanvullende trainingen en bieden we intensieve begeleiding. Ben je na een jaar diep onder de indruk van onze talenten? Dan bied je ze toch gewoon een baan aan. Dat is het idee achter het concept van onze Dedicated Programma’s. Dat wij zorgen voor een feilloze instroom van talent.

 

 

 

 

 

Onze dedicated programs

ING Top Engineer Program

Het ING Top Engineers Program is een traineeship voor talentvolle starters die passie hebben voor Software Development.

Lees meer

ABN AMRO IT Business Program

Het ABN AMRO IT Business Program is een trainee programma waarbij je wordt opgeleid om de behoeftes uit de business door te vertalen naar toepasbare IT-oplossingen.

Lees meer

KLM IT Talent Program

Traineeship voor bevlogen IT talent dat front-end developer of informatie analist wilt worden
binnen deze internationale airline.

Lees meer

Meer weten?

Toevallig staat onze koffie en thee altijd klaar, en zijn we altijd op zoek naar een goed gesprek over talent. Kom dus gerust eens langs.

Maak een afspraak
Contact ons
close slider

Wil je direct contact?

+31 20 46 09 555

+31 6 273 00 876

talentconnection@youngcolfield.nl

Liever eerst een bericht achterlaten?

Wij staan altijd open voor een goed gesprek en sparren graag over de mogelijkheden voor jou. Stuur ons dus gerust een berichtje, zodat we met elkaar in contact kunnen komen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten en misschien zelfs nog wel meer.

Young Colfield B.V.

Hogehilweg 24
1101CD Amsterdam Zuid-Oost