Onze mensen

Ons werk gaat over mensen. Stuk voor stuk slimmeriken met een gezonde ambitie en een prettige persoonlijkheid. Ontmoet hier onze mensen!

Ontmoet onze mensen

Meet the staff

De kapiteins op het schip, de rotsen in de branding, de dirigenten van het orkest. Dit zijn de mensen die alles in goede banen leiden en de voedingsbodem onderhouden.

Ontmoet de staff

Wij zijn Young Colfield

 

Het zijn spannende tijden. Een voortdurende stortvloed aan nieuwe technologie verandert de wereld sneller dan je ‘businessmodel’ kunt zeggen. En het tempo waarin deze innovaties elkaar opvolgen neemt alleen maar toe.

Meebewegen in deze realiteit is de enige optie. Het creëren van omstandigheden waarmee je de richting beïnvloedt. Met een kansrijk momentum als gezamenlijk doel.

Maar hoe doe je dat? Of nog belangrijker: met wie? Want hoe future proof de bedrijfsstrategie ook lijkt, zonder de juiste mensen bereik je niks.

Iemand moet het eerste duwtje geven. En iemand is niet zomaar iemand.

Dit gaat om aanjagers zonder vooroordelen. Een nieuwe generatie onafhankelijke geesten die doorvraagt en zich niet krampachtig vasthoudt aan vastgeroeste werkwijzen. Talent met lef en ambitie. Maar vooral mensen die geloven in wat ze doen.

Want ook al excelleer je in Excel of maak je PowerPoint-presentaties die Tim Cook aanzetten tot de aanschaf van een Office-pakket: als je er zelf niet van overtuigd bent, krijg je niemand mee.

Dit is een eigenschap die niet uit een boekje komt of in een collegebank te vinden is. Het is een instelling. Het ontdekken en ontginnen ervan is wat ons drijft.

Wij helpen talent met hun ontwikkeling door ze zichzelf te laten ontdekken maar vooral te laten zijn. Alleen zo creëer je doenende denkers die uitmunten en anderen verrassen onder de meest uitdagende omstandigheden.

De boel in beweging krijgen. De juiste kant op. Daar geloven we in. En daar hebben we alles voor over. Jij ook?

Dit doen we ook nog

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is best een breed begrip. Voor ons betekent het dat we proberen de samenleving een beetje te beter te maken waar dat kan. Bijvoorbeeld door één ochtend in de week bijles te geven aan gevluchte immigranten op het Wibautcollege. En door Amsterdam Cares te helpen met vrijwilligerswerk in de omgeving.

Zin om bij ons te komen werken?

Wij faciliteren een voedingsbodem waarin talent kan groeien. Zo’n voedingsbodem heeft aandacht nodig. Die geven wij. Sta jij te popelen om jezelf te ontwikkelen? Dan zit je bij ons goed.

Lees meer

Geschiedenis

We schrijven het jaar 2006. Een tijd waarin technologische vooruitgang de wereld in een razend tempo verandert. Een tijd, kortom, waarin je het als bedrijf niet meer redt met kennis en ervaring alleen.

Dat merken ook Eelco Veltenaar en Bart Kollau, oprichters van consultancybureau Colfield. Ze zien steeds vaker dat er behoefte is aan jong talent. Een nieuwe generatie die is opgegroeid in een digitale wereld en vraagstukken met een frisse blik bekijkt. Daar moeten we wat mee doen, denken ze, et voilà: Young Colfield is geboren.

Ruim 10 jaar en 200 trainees later heeft Young Colfield nog steeds de attitude van een startup. Flexibel, creatief en gebrand op succes.